سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعات مفید

 

هنگامی که در مزارع کشاورزی اعمال می شود، به عنوان پسماند مزرعه عمل می کند. کشاورزان می توانند کود خود را به هر کسی که می خواهد حاصلخیزی خاک خود را بهبود بخشد بفروشند. آنها قابلیت های کلی خاک و دوام طولانی مدت خاک را افزایش می دهند.

واریته هایی باید انتخاب شوند که متناسب با نیاز بازار و مقاومت خوبی در برابر شاخ و برگ و بلایت غده باشند. بذر مرغوب باید استفاده شود. و بذر ارگانیک اکنون به راحتی در دسترس است. مهم است که بذر کاشته شده تا حد امکان از بیماری جلوگیری کند. محاسبات نرخ بذر مانند محصولات معمولی است، اما باید برای بذر گران تر و عملکرد پایین تر، تنظیمات را انجام داد. برای کاهش اثر سوختگی مزیت چیت کردن بذر به گونه ای است که محصول زودتر بالغ شود.

کود اسب

کمپوست را می توان به طور یکنواخت تر و با کنترل بهتری نسبت به کود استفاده کرد. موارد زیادی بوده است که باغداران سبزی خوار ناآگاهانه از کود و کمپوست آلوده به علف کش استفاده کرده و در باغات خود شاهد آسیب علف کش بوده اند. علف کش های مورد توجه علف کش های پهن برگ هستند که در چمنزارها، چمنزارها، مراتع، و محصولات هوک استفاده می شوند. برخی از این مواد حتی پس از عبور از دستگاه گوارش حیوان و حتی پس از کمپوست شدن کود دامی می توانند فعالیت علف کشی را برای مدت طولانی حفظ کنند. بریده های علف فرآوری شده و کمپوست ساخته شده از علف های تیمار شده نیز می توانند باقیمانده ها را حفظ کنند.
در سایت https://www.ajpro.ir می توانید مقالات بیشتری مطالعه نمایید.

چگونه کود را کمپوست کنیم

تحقیقات دانشگاه ویسکانسین مدیسون نشان داد که در مقایسه با کودهای معدنی، کود دامی نتایج بهتری را در مورد کیفیت خاک و عملکرد محصول ارائه می دهد. از لحاظ تاریخی، کود دامی منبع ارزشمندی برای کشاورزان و خرده مالکان بوده است، اگرچه در سطح صنعتی به نظر می رسد در مقایسه با کودهای معدنی از بین رفته است. طبق آمار وزارت کشاورزی آمریکا، تنها 5 درصد از زمین های زراعی ایالات متحده با کود کود کوددهی می شود. فسفر بسیار زیاد خاک سمی نیست و به گیاهان و افراد آسیب نمی رساند، اما زمانی که فسفر وارد آب های سطحی می شود، می تواند منجر به شکوفایی جلبک شود که به کیفیت آب و موجودات آبزی آسیب می رساند. هر مقدار کود حیوانی ممکن است منبع عوامل بیماری زا یا موجودات فاسد کننده مواد غذایی باشد که ممکن است توسط مگس ها، جوندگان یا طیف وسیعی از موجودات ناقل دیگر حمل شود و باعث بیماری شود یا ایمنی غذا را به خطر بیندازد.

این کود باغ شما را ویران می کند!

در نمونه های آزمایش خاک زیر، باغ A دارای سطوح بسیار بالایی از فسفر است، زیرا سابقه کاربرد کمپوست دارد. در حالی که کودهای نیتروژن و پتاسیم هنوز برای محصولات این باغ مورد نیاز است، این باغبان برای جلوگیری از تبدیل شدن به منبع آلودگی فسفر نباید کمپوست یا کود بیشتری اضافه کند. در مقابل، باغ B احتمالاً کمپوست یا کود بسیار کمی داشته یا اصلاً به آن اضافه نشده است، زیرا سطح فسفر خاک بسیار پایین است. در این مورد، باغبان می تواند کمپوست یا کود دامی را برای تامین مواد مغذی و مواد آلی اضافه کند. تغییرات در شیوه های کشاورزی، مانند افزایش استفاده از کودهای دامی که به طور نامناسب کمپوست شده است، ممکن است به عنوان مخزن پاتوژن های باکتریایی عمل کند.

دوستی پس از برداشتن محموله ای از هویج که به خوبی پوسیده شده بود و آن را در اطراف پخش کرد، تکه ای از گیاهان جنگلی غذایی خود را از دست داد. اعضای خانواده چمن ممکن است با آفت کش های حاوی آمینوپیرالید اسپری شوند. علاوه بر این، علف کش در کود دامی متمرکز می شود.

اگر فسفر خاک در محدوده کم تا بهینه (حداکثر 50 پی پی ام در آزمایش خاک دانشگاه نیوهمپشایر (UNH) است)، از کود دامی یا کمپوست برای تامین مواد مغذی استفاده کنید. اگر سطح آزمایش فسفر خاک بسیار بالا است (بیش از 100 پی پی ام در آزمایش خاک UNH)، استفاده از منابع غذایی به جز کود را در نظر بگیرید. کشاورزان علاوه بر استفاده از تمام کود تولیدی، سالانه حدود 1500000 تن کود تولیدی مصرف می کنند. از این حجم، کمی بیش از 1،000،000 تن نیتروژن است - یک ماده مغذی ضروری گیاه که گیاهان برای رشد به آن نیاز دارند.
می توانید برای مطالعه بیشتر به سایت https://www.parva-agency.ir مراجعه نمایید.

کشاورزان، باغداران و دیگران از کود دامی به عنوان اصلاح کننده خاک برای بهبود کیفیت خاک استفاده می کنند. استفاده از کود دامی در زمین های زراعی باعث افزایش مقدار مواد آلی در خاک می شود که ساختار خاک را بهبود می بخشد و می تواند توانایی خاک در نگهداری آب را افزایش دهد. به دلیل پتانسیل انتقال پاتوژن های انسانی مانند E.Coli، کود تازه هرگز نباید روی میوه ها و سبزیجات استفاده شود. اگر در حال رشد محصولاتی هستید که بخش خوراکی آن با خاک (مانند هویج، چغندر یا سیب زمینی) در کنار خاک است، کودهای تازه باید حداقل چهار ماه قبل از برداشت انجام شود. در سایر محصولات خوراکی، کود تازه باید حداقل سه ماه قبل از برداشت انجام شود.

کود تا حدی توسط ماهی خورده می شود و بقیه توسط گیاهان برای رشد استفاده می شود و سپس توسط ماهی خورده می شود. کود مرغی خشک ممکن است برای تغذیه نشخوارکنندگان (گاو و بز) در ترکیب با غلات و ملاس استفاده شود. دوغاب باقی مانده نیز ممکن است به عنوان کود برای استفاده در محصولات کشاورزی یا استخرهای ماهی استفاده شود. کود بز یک محصول مفید با ارزش تجاری است و در بسیاری از مناطق شرق آفریقا استفاده می شود. کود کود دارای سرگین نیتروژن و اسید فسفریک بالاتری نسبت به گاوها است.

کربن بیش از حد (نسبت C/N بیش از 40 به 1) در یک توده کمپوست می تواند نیتروژن را بی حرکت کند و روند کمپوست سازی را کند کند (Coyne and Thompson, 2006). کمپوست سازی و استفاده از کمپوست ابزارهای سودمندی در برنامه های مدیریت مواد مغذی است که در صورت مدیریت صحیح، به نفع محصولات کشاورزی و کاهش پتانسیل آلودگی است. کمپوست و استفاده از کمپوست ابزارهای سودمندی در برنامه های مدیریت مواد مغذی است که در صورت مدیریت صحیح، پتانسیل آلودگی و سودمندی محصولات را کاهش می دهد. حداکثر نرخ به کیفیت کود، اکسیژن موجود در حوضچه و دمای آب بستگی دارد. اگر در اوایل صبح اکسیژن محلول (DO) کمتر از 2 پی پی ام باشد، کود باید کاهش یابد یا متوقف شود تا DO افزایش یابد. هنگامی که دمای آب کمتر از 18 درجه سانتیگراد است، مصرف کود باید متوقف شود.

کود دامی سرشار از نیتروژن، مواد آلی و انواع مواد معدنی است که به تغذیه و کشت خاک می افزاید و برداشت غنی سبزیجات سبز و شاد را تضمین می کند. به طور کلی یکی از بهترین اصلاحیه هایی است که می توانید به باغ خود اضافه کنید. تفاوت در کود می تواند به دلیل تفاوت در گونه ها، جیره های تغذیه، شیوه های بستر، آب و هوا، امکانات ذخیره سازی، و غیره متفاوت باشد. نسبت C/N مواد حجیم با منشاء گیاهی نیز بسیار متفاوت است و به دلایل مشابه کودها متفاوت است. جدول 1 نسبت های C/N که مواد مختلف کمپوست دارند را نشان می دهد.

کودهای خوک، مرغ و اردک تولید ماهی را بیشتر از کود گاوی و گوسفندی افزایش می دهند. حیواناتی که با خوراک های باکیفیت (غلات) تغذیه می شوند کودی تولید می کنند که به عنوان کود بهتر از حیواناتی است که با جیره های غذایی با فیبر خام تغذیه می شوند. کودهای ریز سطح بیشتری را برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم می کنند و نتایج بهتری نسبت به توده های بزرگ کود ایجاد می کنند.

برای اطلاعات در مورد کمپوست کردن لاشه حیوانات، به انتشارات NDSU Extension "گزینه های دفع لاشه حیوانات" (NM1422) و "4 مرحله آسان برای کمپوست کردن دام مرده" (AS1781) مراجعه کنید. تقریباً 60 تا 70 خوک در هکتار برای تولید مقدار مناسب کود (90 تا 100 پوند ماده خشک در هکتار در روز) برای تولید ماهی تیلاپیا مورد نیاز است. خوک ها معمولاً از 44 تا 220 پوند در یک دوره 6 ماهه رشد می کنند. در فرهنگ ها و مذاهب خاصی که خوک ها نجس تلقی می شوند، استفاده از کود خوک ممکن است بازارپسندی ماهی را کاهش دهد. مورچه تازه می تواند حاوی پاتوژن هایی از جمله باکتری ها، ویروس ها و تک یاخته ها باشد.